Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Manisa SGK Çalışanları ve Esnaf Camiası bu düğünde buluştu…

Önceki dönemde Manisalılara sağlık hizmeti sunan Sosyal Sigortalar Hastanesi çalışanlarını bir araya getiren dillere destan düğün Gardenia Kır düğün salonunda yapıldı.

MANİSA-GENEL 20.06.2023 17:38:00 1544 0
Manisa SGK Çalışanları ve Esnaf Camiası bu düğünde buluştu…

 

Manisa SGK İl Müdürlüğü İnsan Kaynaklarının deneyimli çalışanlarından Üstün Köse ve Merkez Efendi Hastanesi Cerrahi Ortapedi Sorumlusu Ayşe Köse çiftinin sempatik oğulları Altuğ ile şehrin tanınmış esnaflarından Aykut Yetişen-Serap Cirit ailelerinin güzel kızı Büşra seçkin davetli topluluğun katıldığı düğünde evlendi.
   

Önceki dönemde Manisalılara sağlık hizmeti sunan Sosyal Sigortalar Hastanesi çalışanlarını bir araya getiren dillere destan düğün Gardenia Kır düğün salonunda yapıldı.
  

Büşra-Altuğ Köse çifti düğünlerinin yapılacağı salonu arkadaşları ve davetlilerin alkışları arasında giriş yaptı.
  

Ayşe-Üstün Köse çifti ve Serap Cirit-Aykut Yetişen düğünlerine gelen konuklarını kapıda karşıladı.
  

Düğünün ilerleyen saatlerinde Şehzadeler Belediyesi deneyimli nikah memuru Nurettin Başkurt’un kıydığı nikahta Büşra-Altuğ Köse çifti düğüne katılan davetlilerinin alkışları arasında “Evettt” sözcüğünü gür ve kendilerinden bir şekilde söyledi.
   

MND izalasyon firmasında makine mühendisi olarak görev üstlenen Büşra ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ekonomi bölümünü başarı ile bitiren ve Manisa OSB Sarkap A.Ş. de E-ticaret sorumlusu görev üstelenen Altuğ Köse çifti düğün boyunca orkestranın tüm müziklerine eşlik ederken biran olsun kendilerine ayrılan masalarına oturma fırsatı bulamadılar.
   

Gelin Büşra’nın dedesi Recep Yetişen’de torununun mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.   
   

Ayşe-Üstün Köse çifti ve Serap Cirit-Aykut Yetişen çocuklarının düğünlerine bizzat gelerek veya çiçek gönderenlere teşekkürlerini ilettiler….


Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.