Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kar ve Köprülü ailelerinin mutlu günü

Avukat Bülent Kar, Avukat Selma Kar çiftinin Mimar oğlu Ali Kemal Kar ile kentin tanınmış iş insanlarından Recep-Servet Köprülü çiftinin güzel kızı Büşra Köprülü ile yaşamını birleştirdi.

MAGAZİN 29.05.2023 18:13:00 3387 0
Kar ve Köprülü ailelerinin mutlu günü

 

 

2004-2009 Tarihleri arasında Adalet ve Kalkınma Partisinden Manisa Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Avukat Bülent Kar, Avukat Selma Kar çiftinin Mimar oğlu Ali Kemal Kar ile kentin tanınmış iş insanlarından Recep-Servet Köprülü çiftinin güzel kızı Büşra Köprülü ile yaşamını birleştirdi.
   

Uncubozköy bölgesi Spil dağı eteklerinde dizayn edilen Koru Vadi Naturpark taki görkemli nikah-düğün töreninde Büşra-Ali Kemal Kar çiftinin nikahını ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıyarken şahitlerini de TBMM önceki dönemlerin Başkanı Bülent Arınç,Ak Parti Milletvekili Murat Baybatur,Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi,Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Çaykara başta olmak üzere toplamda 8 kişi üstlendi.
   

MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, MESOB Başkanı Hasan Geriter,Yunusemre,Şehzadeler Belediye Başkan yardımcıları,Hakkari,Uşak Milli Eğitim eski müdürü Ömer Bulut,Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç,Uluslar arası Gazeteciler Cemiyeti Manisa İl Temsilcisi Ahmet Ünsal, CBÜ ve Manisa’daki kurum müdürleri,Avukatlar ile çok sayıda iş insanı Büşra-Ali Kemal Kar çiftinin nikahına katılım göstererek renk kattılar.
   

Öte yanda Manisa Baro Başkanı Ümit Rona şehir dışında olması nedeniyle çiçek gönderenler arasında yer alırken nikah ve düğünün yapıldığı Koru Vadi Naturpark katılamayanların yolladığı çiçek ve kutlama çelenkleri ile doldu.
   

Yeni yüzyıl Üniversitesindeki eğitimini tamamladıktan sonra memleketine dönerek  Şehzadeler Belediyesi bünyesinde Mimar olarak görevine başlayan Ali Kemal Kar ve Organize Sanayi Bölgesindeki bulunan Uluslararası ülkelere ihracatta bulunan sanayi kuruluşunun AR-GE departmanında görev yapan Büşra Kar çiftinin nikahındaki şahitleri arasında yer alan Bülent Arınç, nikah cüzdanını ebediyete kadar saklayabileceğine ve onun gerdiğini yapacağını düşündüğü geline vermeden önce yaptığı konuşmada;
  

“Bülent ve Selma Kar kardeşlerim ile öncelikle meslektaşız. Onunda ötesinde Bülent Kar, partimizin Manisa’da ilk belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirirken şehre kazandırdığı yatırımları unutmamız mümkün değil. Gelin kızımızın babası da bizim ailemize yakın dünür olur. Sonuç itibari ile Büşra-Ali Kemal evlatlarımıza mutluluklar diliyorum.İyi bir aile olacakları ve ülkemize hayırlı evlatlar yetiştireceklerinden hiç endişem yok.” dedi
   

Bülent-Selma Kar ve Servet-Recep Köprülü çiftleri çocuklarının düğünlerine katılanları karşılayarak davetlilere teşekkürlerini dile getirdiler


Haber Kaynak : Ahmet ÜNSAL

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Köprülü ailelerinin mutlu
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.