Muharrem KAZER


 PROJELER VE GENÇLİK




Pandemi sürecinde yarınlarımız olan için ülkemizde ilimizde güzel projelere imza atılıyor. Bunlardan biri de “Sporla Yeşeren Fidanlar Projesi”

Geçtiğimiz hafta Manisamızda  başlayan projede Manisa il halk kütüphanesine gelen çocuklar önce 10 kişilik gruplar halinde  kitap okuyor, ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Olimpik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencileri tarafından Sporla Yeşeren Fidanlar Projesi kapsamında hazırlanın hareket parkurunda spor yapıyor.

Projenin gönüllü ekibi Abdullah Aktarlı, Ümmü Şahin, Mürüvet Erden, Esin Günal, Efe Can Eke, Siracettin Kineş’ten oluşuyor.

 Pandemi döneminde sosyal mesafeye dikkat ederek yarınlarımıza kütüphane  tanıtımı, kitap okuma, hafıza oyunu etkinliği gerçekleştiriliyor. Sonrasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Olimpik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin projesi olan Sporla Yeşeren Fidanlar Projesi kapsamında kütüphane bahçesinde  çocuklara spor yaptırılarak, hem zihinsel, hem bedensel olarak gelişim sağlanmış oluyor.

Kendisini voleybol hakemliğinden de tanıdığım başarılı bir kardeşimiz olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği son sınıf öğrencisi ve Sporla Yeşeren Fidanlar Proje Koordinatörü Abdullah Aktarlı, Sporla Yeşeren Fidanlar Projesi ile  çocuklara erken yaşta sporu sevdirmek, onlara spor aşkını aşılamak , spor bilinciyle büyüyen bir nesil haline getirmek  ve spor yaparken kitap kokan çocuklar yetiştirmek olduklarını ifade ediyor.

SONUÇ

Ülkemizin ve dünyanın zorlu bir pandemi sürecinden geçtiği bu süreçte yarınlarımız olan çocuklarımız için yapılan projeleri desteklemek lazım. Çünkü hepimizin aslında tek derdi çocuklarımız. Onlara da daha güzel bir gelecek hazırlamak için de ilimizde yapılan her türlü projeyi de desteklemek lazım.

Bu projeyi zorlu pandemi sürecinde  hayata geçiren Manisa CBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliğini, proje uygulama gönüllüsü olan Abdullah Aktarlı ve arkadaşlarını tebrik ederim.

Sağlıklı Günler Dilerim.
 
  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41
  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Malatya

16.02.2026

  • İMSAK 05:48
  • GÜNEŞ 07:09
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 15:44
  • AKŞAM 18:12
  • YATSI 19:29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.