ZTK 3. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı

1

SPOR 2.10.2021 12:31:04 1016 0
ZTK 3. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı


Kura çekimi TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Üçüncü Eleme Turu'na Süper Lig'den Adana Demirspor, Altay, Fraport-Tav Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Yukatel Kayserispor, TFF 1. Lig'de yer alan 19 takım, TFF 2. Lig'den 38 takım ve ZTK 2. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan TFF 3. Lig'den 25 takım olmak üzere toplam 87 takım katılıyor. Kastamonu ilinde yaşanan sel felaketinin olumsuz etkileri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'na katılmayacak olan GMG Kastamonuspor kura çekiminde yer almazken GMG Kastamonuspor ile eşleşen GZT Giresunspor bu turu bay geçecek.

Kupada Üçüncü Eleme Turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde oynanacak.

 
 

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.7 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.