Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Manisa Ziraat Odaları başkanları ile Görüştü

0

EKONOMİ 12.12.2020 18:54:58 3382 0
 Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Manisa Ziraat Odaları başkanları ile  Görüştü



Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Manisa Ziraat Odalarının başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda, Manisa tarımı ve çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Toplantıda Bayraktar’a, Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Soma, Şehzadeler, Ziraat Odası başkanları bilgi verdi.
Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, “Özellikle son günlerde hızla artan girdi(mazot, gübre, yem, tohum, ilaç, elektrik) fiyatları, hala süt ve et fiyatlarının yaklaşık bir yıldır sabitlenmesi, çiftçi borçlarının yapılandırılması, tarımsal sulama ücretleri, tarımsal sulama baraj ve göletlerinin acil olarak devreye sokulması gibi çiftçilerimizi ilgilendiren her konuda ayrıntılı olarak konuşuldu. Bu görüşmeler ayrıntılı rapor haline getirilerek genel başkanımız tarafından Tarım Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecektir” dedi. 
Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, telekonferans yöntemiyle TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a sorunları ilettiklerini belirterek, “Tarım kredi borçlarının erteleme,  Ahmetli legülatöründen tahliye kanallarına su verilmesi. Zeytin eleklerinin kontrolü, yeraltı sularından alınan paralar. Tek yıllık bitkilerin satımında yaşadığımız sıkıntılar ve sözleşmeli tarımda hazırlanacak sözleşmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu “ dedi.

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.