Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ZİÇEV'Lİ ÇOCUKLAR MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) çocukları Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

MANİSA- EĞİTİM 2.02.2023 00:00:00 1543 0
ZİÇEV

 

 

 

Psikolog Süleyman Yiğit yaptığı açıklamada yatılı bakım hizmeti almakta olan engellilerin psikososyal açıdan desteklenmesi amacıyla  ziyaretler yaptıklarını söyledi. Psikolog Süleyman Yiğit sözlerine şöyle devam etti;

"Manisa Özel Vakıfbank Ziçev Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan bir psikolog olarak başka vakıf başkanımız Hüseyin Okumuş, sorumlu müdürümüz Funda Öztürk  Ertaç ve bütün mesai arkadaşlarım ve yatılı bakım hizmeti almakta olan bütün engellilerimiz adına  ziyaret isteğimizi geri çevirmeyen Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ ne sonsuz teşekkürler sunuyorum. Kuruluşumuzda yatılı bakım hizmeti almakta olan engellilerimizin psikososyal açıdan desteklenmesi ve özellikle farkındalık yaratmaya ve arttırmaya dayalı proje, iş ve ziyaretlerde olmaktan büyük keyif almakta ve gurur duymaktayız. Sürekli olarak bu tür ziyaretler gerçekleştirmekteyiz. Ziçev ailesi olarak şehitlerimizi rahmetle anıyor yakınlarına uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz. Gazilerimizin de ellerinden öpüyoruz" dedi.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kaya "Derneğimize ziyaretçiler gelmeye devam ediyor. Bugünde Manisa Özel Vakıfbank Ziçev Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çocukları bizleri ziyaret etti. Misafirlerimiz ile bir aradan olmaktan mutlu olduk. Ziçev yetkililerine teşekkür ediyorum"  dedi.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.