Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ZEKİ BİLGİN“AMATÖRÜN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM”

0

SPOR 12.09.2017 16:14:45 894 0
ZEKİ BİLGİN“AMATÖRÜN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM”

 Amatör branşlarda takımlara zaman zaman maddi yardımlarda da bulunan Saruhanlı, Büyükşehir Meclis Üyesi, C.H.P. Grup Başkanı Vekili Zeki Bilgin ”Yıllarca profesyonel, amatör futbol oynadım. Sporun içinden geliyorum. İlimizdeki amatör spor kulüplerimizin sorunlarını biliyorum. Zaman zaman da tüm kulüplerimizin yöneticileri ile görüşmelerim oluyor. Yardımda bulunuyorum ve bulunmaya devam edeceğim. Her zaman amatör kulüplerimizin yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim. ”dedi.

 

ÇÖZÜMÜ HER ORTAMDA ARAYACAĞIM

Amatör spor kulüplerinin çözümü için her türlü çözümü, her ortamda aradığını ifade eden Bilgin sözlerini şöyle sürdürdü:

“2017 -2018 sezonu başlıyor.2.amatördeki takımlarımızın  2016-2017 sezonundan kalan 3000 tl.lik bir ödenmeyen maddi yardım konusu var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve diğer belediye başkanları ile sık sık görüşerek sorunları ve sıkıntıları kendileri ile paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim. Bu sorunu da en kısa sürede meclis gündemine taşıyacağım ve çözümü için gerekli girişimleri yapacağım. “dedi.

 

TAKİBE DEVAM

Bilgin şöyle devam etti: “Meclise sözlü olarak amatör takımlarımızın zorda olduğunu ifade ederek sözlü önerge vermiştim. Amatör kulüplerimize geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizin maddi yardımda bulunması için gerekli girişimleri yine yapacağım.” dedi.

ÇABALARIMIZ SÜRECEK

Bilgin sözlerini şöyle bitirdi:”Amatörün sorunlarının sürekli takip ediyorum. İnşallah, süper amatör,1.amatör ve 2.amatör kümede mücadele eden kulüplerin de maddi yardım alması için çalışlarımız ve çabalarımız sürecektir. 2017-2018 sezonunda tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 CANAN SÜRGİT


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.