Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ "Gençliğin Zaferi" buluşmasına katıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ bir dizi ziyaret ve açılış için Manisa'ya geldi.

30.01.2023 12:18:00 1203 0
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ

 

 

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ bir dizi ziyaret ve açılış için Manisa'ya geldi. Açılış ve ziyaret sonrası Prof.Dr.Ümit Özdağ Zafer Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençliğin Zaferi Buluşması'na katıldı.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ Alaşehir İlçe Binası açılışı ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ardından Turgutlu İlçe Binası açılış ve esnaf ziyareti, Manisa İl Binası,esnaf ziyaretleri ve Manisa'da STK temsilcilerini ziyaret etti. Son olarak Manisa Maski Konferans Salonunda Gençliğin Zaferi buluşmasına katıldı.

 

Gençliğin Zaferi buluşmasında ilk konuşmayı Manisa Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığına Alperen Terzioğlu yaptı. Başkan Terzioğlu gece gündüz demeden Zafer Partisi için çalışacaklarını söyledi. Başkan Terzioğlu "cumhuriyetimizin 100. yılında sayın Genel Başkanımızın bir adım gerisinde her daim emrinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Genel Başkanım Her alanda rahmetli şehidimiz Sinan Ateş'in hakkını savunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz birer Türk Bayrağıyız bu bayrağı kirletmeyeceğiz ve asla yere düşürmeyeceğiz" dedi.

 

Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer ise Türklük sevgisine sonuna kadar sahip çıkacaklarını ifade etti. Başkan Özer" Genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Atalarımıza Türk'e vatanımıza, Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkarak başlayacağız. Türk'ün zaferi siz gençlerin omuzunda güçlenecek. Çetin zamanlar unutulmayacak kahramanlar doğurur. Bu gücü de aziz milletimizden alacağız. Biz Türküz ve bu der bundan övünç duyarız" dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ ise 13 milyon sığınmacı ve kaçağı, 1 yıl içinde vatanlarına yollayacaklarını söyledi. Özdağ "Biz sığınmacıları vatanlarına geri yollayacağız dediğimiz zaman siz onları ateşin içine mi atacaksınız diyorlar.Hayır Biz Türkiye'nin Süriye'leşmesini istemiyoruz. Süriye'lileri kara yolu ile vatanlarına göndereceğiz. Vatandaşlık alan sığınmacıların tamamının vatandaşlığını iptal edeceğiz. Sadece var olan sığınmacıları geri göndermekle kalmayacağız yeni gelmek isteyen sığınmacıları da engelleyeceğiz" dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.