YUNUSEMRE'NİN YILDIZLARI BURSA BİLETİNİ KAPTI

Yunusemre Belediyesporlu taekwondocular, Yıldızlar Taekwondo İl Birinciliği'nde 5 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak alkış aldı.

MANİSA -SPOR 10.07.2023 12:06:00 1259 0
YUNUSEMRE

 

 

Yunusemre Belediyesporlu taekwondocular, Yıldızlar Taekwondo İl Birinciliği'nde 5 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak alkış aldı.

 

Yunusemre Belediyespor'un taekwondocuları, Manisa Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Yıldızlar Taekwondo İl Birinciliği'nde başarılı bir grafik çizerek 7 madalya kazandı. Elde ettiği 7 madalyanın 5'inde altın madalyaya imza atan Mavi Beyazlılar, seçmelere damga vurarak 5 altın, 1 gümüş ve 1 bronz ile 15-21 Temmuz'da Bursa'da yapılacak 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil etmeye hak kazandı. 

Buna göre kızlarda 1.44 cm'de Aleyna Derince, 1.60 cm'de Selvinaz Küçükcankurtaran, 1.72 cm'de Nehir Elfin Kul, 1.76 cm'de Yağmur Kabaşçı birinci olurken, 1.60 cm'de Şevval Derince ise ikinci oldu. 

Erkeklerde ise 1.76 cm'de Zekeriya Aktaş birinci, 1.68 cm'de Ömer Faruk Kılıç üçüncü oldu. Tüm ekibi tebrik eden Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, Bursa'dan Türkiye derecesi ile döneceklerine inandıklarını söyledi.

 

Emekli Öğretmenlere 24 Kasım’da Anlamlı Ziyaret

KADEM Manisa’dan “Şiddete Karşı Hep Birlikte” Çağrıs

Büyükşehir’in 2026 Bütçesi Yatırım Odaklı Onaylandı

Büyükşehir ve Baro Kadınlara Adli Destek İçin Birleşti

Efendi Mahallesi’nde Şiddete Karşı Farkındalık Buluşması

TURBELDAK’tan Öğretmenler Günü’ne Anlamlı Yürüyüş

Geleneksel Oyunlar Tırı 26 Kasım’da Manisa’da

Bakırlıoğlu’ndan Tarım Bakanlığı’na Sert Eleştiriler

  • Çarşamba 12.7 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Perşembe 13.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 3.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.