Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRELİ SUZANNA'DAN TENİSTE GÜMÜŞ MADALYA

Yunusemre Belediyespor'un minik raketi Suzanna Solmaz, İzmir'de düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasında ikinci olarak başarılarına yenisini ekledi.

VEFAT 7.06.2022 10:22:00 1992 0
YUNUSEMRELİ SUZANNA

 

 

Yunusemre Belediyespor'un minik raketi Suzanna Solmaz, İzmir'de düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasında ikinci olarak başarılarına yenisini ekledi.

 

Türkiye Tenis Federasyonu organizasyonunda İzmir'de düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Manisa'yı temsil eden Suzanna Solmaz, müsabakalarda ikinci olmayı başardı. Güçlü rakiplere karşı kürsünün ikinci sırasında kendisine yer bulan Suzanna, gelecek için büyük ümitler vermeye devam ediyor. 10 yaşındaki Suzanna'nın kendisinden iki yaş büyük sporculara karşı başarılı maçlar çıkardığını belirten Yunusemre Belediyespor Tenis Antrenörü Beytullah Solmaz, "Suzanna kendi yaş kategorisinde Türkiye'nin en iyi sporcularından biri. İzmir'deki turnuvada kendisinden iki yaş büyük sporculara karşı yarıştı. Madalyanın rengi altın olabilirdi ancak olmadı, gümüş madalya da bizim için çok değerli. Tenisin her daim destekçisi olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni başarılara odaklanan Suzanna, 20 Haziran Pazartesi günü Ankara'da yapılacak 10 Yaş Tenis Turnuvası'nda madalya arayacak.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.