Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YUNUSEMRELİ SÜMEYYE AVRUPA KUPASI ŞAMPİYONU

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Sümeyye Kaya, Bosna Hersek'te düzenlenen Gençler Avrupa Judo Kupası'nda 70 kiloda altın madalya kazandı.

MANİSA -SPOR 3.03.2024 14:17:00 1034 0
YUNUSEMRELİ SÜMEYYE AVRUPA KUPASI ŞAMPİYONU

 

 

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Sümeyye Kaya, Bosna Hersek'te düzenlenen Gençler Avrupa Judo Kupası'nda 70 kiloda altın madalya kazandı.

 

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Sümeyye Kaya, Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinde düzenlenen Gençler Avrupa Judo Kupası'nda 70 kiloda altın madalya kazandı. Müsabakaların son 32 turunda Hırvat Jana Ljubicic'i, son 16 turunda Bosnalı Johanna Elizabeth Klinger'i, çeyrek finalde Bosnalı Elma Poprzenovic'i, yarı finalde Bosnalı Korina Dzidic'i yenen Sümeyye, finalde Alman rakibi Tayla Grauer'i ipponla mağlup ederek şampiyon oldu. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, sporcuyu ve başarıda emeği geçenleri kutlayarak, katılımın yoğun olduğu turnuvada İstiklal Marşı'nı dinlettikleri için gururlu olduklarını söyledi. Kuruldukları yıldan bu yana 15 branşta altyapıya verilen önemle tarihi başarılara imza attıklarının altını çizen Alkan, "Milli takımımıza yetiştirdiğimiz değerlerimizden biri olan Sümeyye Kaya, Okul Sporları Dünya şampiyonluğunun ardından bu kez de Avrupa Judo Kupası'nda şampiyon olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Büyük bir gurur yaşıyoruz. Kendisini, ailesini ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ederim. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle bu başarıların mimarı olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye de ayrıca teşekkür ederiz" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.