YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ULUSLARARASI TURNUVADA KÜRSÜDE

Edirne'de düzenlenen 2. Uluslararası Judo Şampiyonası'na katılan Yunusemre Belediyespor'un minik judocuları, toplamda 5 madalya kazanarak başarılı bir performans sergiledi.

MANİSA -SPOR 18.11.2022 12:40:00 1404 0
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ULUSLARARASI TURNUVADA KÜRSÜDE

 

 

 

Yunusemre Belediyespor'un minik judocuları, Edirne'de düzenlenen 2.Uluslararası Judo Turnuvası'nda 5 madalya kazandı. Müsabakalarda 26 kiloda Aydın Giray Zeytin gümüş madalyanın sahibi olurken, 30 kiloda Orhan Karasu, 46 kiloda Erdem Topuz, 60 kiloda Canberk Şişmanlar, 48 kiloda Yağmur Türk bronz madalya elde etti. Altyapıya verdikleri önemin meyvelerini almaya devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleriyle madalyalarımıza yenisini ekledik. Bizlere bir gurur daha yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.