YUNUSEMRELİ JUDOCULAR KOCAELİ'DEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Yunusemre Belediyespor judocuları Sura Nil Karasu ve Abdullah İnci, Kocaeli'de yapılan Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü.

MANİSA- İLÇELER 12.09.2022 13:04:00 1345 0
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR KOCAELİ

 

Balkan Judo Federasyonu tarafından organize edilen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası, 10 - 11 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de yapıldı. Müsabakalarda ülkemizi iki sporcuyla temsil eden Yunusemre Belediyesporlu judocular, takımlarda 1 altın, ferdi müsabakalarda 1 bronz madalya kazandı. Kadınlar 52 kiloda mücadele eden Sura Nil Karasu, üçüncülük kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldu. Erkekler 81 kiloda mücadele eden Abdullah İnci ise ferdi müsabakalarda 5'inci olurken, takımlarda ay yıldızlı formayla Balkan şampiyonluğu sevinci yaşadı. Sporcuları ve antrenörleri kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Balkan şampiyonalarında madalya istikrarımız devam ediyor. Yıldızlardan sonra ümitlerde de başarılı olarak ülkemize madalyalar kazandırdık. Gayet güzel bir gidişatımız var. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum." diye konuştu.

Deaf Champions League 2026 Manisa’da Düzenlenecek

Başkan Besim Dutlulu’dan Saruhanlı’ya sıcak asfalt ve altyapı müjdesi

Manisa İŞKUR ve KADEM’den istihdamda kalıcılık programı

Manisa TSO’dan ihracat odaklı yeni UR-GE Projesi

Manisa’da kamu emekçileri “geçinemiyoruz” dedi

Türk Eğitim-Sen Manisa 1 No’lu Şube’de yeni görev dağılımı

Başkan Çetin Akın talepleri yerinde dinledi

Şehzadeler Belediyesi 2025’te 1.270 nikah kıydı

  • Perşembe -4.8 ° / -13.5 ° Güneşli
  • Cuma -3.5 ° / -11.1 ° false
  • Cumartesi -3.8 ° / -10.8 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.