Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRELİ ÇOCUKLAR KIŞIN DA YÜZME ÖĞRENİYOR

Yunusemre Belediyespor'un kış yüzme kursunda eğitim gören çocuklar, hem yüzme öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

MANİSA- İLÇELER 9.12.2022 10:14:00 1009 0
YUNUSEMRELİ ÇOCUKLAR KIŞIN DA YÜZME ÖĞRENİYOR

 

 

 

Yunusemre Belediyespor'un kış yüzme kursunda eğitim gören çocuklar, hem yüzme öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Yunusemre Belediyespor'un çocuklara yönelik açtığı kış yüzme kursunda eğitimler son sürat devam ediyor. Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan kurslara olan ilgi günden güne artarken, çocuklar kış mevsiminde yüzme öğrenmekten son derece memnun. Uzman eğitmenler eşliğinde haftanın iki günü yapılan kurslarda genel olarak nefes egzersizleri, ayak çırpma, suda kalma hareketlerine yönelik temel yüzme eğitimleri veriliyor. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yaz döneminin favori sporu olan yüzmeyi kışın da devamlı hale getirdik. Kulüp bünyemizde çocukların yanında kadınlara yönelik yüzme kursları da veriyoruz. Yüzmeyi her yaştan insana sevdirip Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak amacındayız. Bu amaç doğrultusunda bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

 

 

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.