Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ

1

SPOR 8.01.2021 14:01:45 2163 0
YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ





Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları Semine Nisa ve Abdurrahman Gaşi kardeşler sporu çok seviyorlar ve branşlarında hedeflerinin başarılı olmak olduğunu ifade ediyorlar.

Yunusemre Belediyespor Kulübünde iki kardeşin spor sevgisi ve mücadelesi devam ediyor. Babaları daha önce başarılı bir profesyonel futbolcu olan ve Yunusemre Belediyespor Kulübü futbol alt yapı U15 antrenörlüğünü yapan Semine Nisa ve Abdurrahman Gaşi kardeşler okulları ile birlikte sporu da çok seviyor ve başarılı şekilde yürütüyorlar.

Kardeşlerden 2010 doğumlu olan Semine Nisa taekwondo sporu yaparken,2014 doğumlu Abdurrahman Gaşi ise Yunusemre Belediyespor futbol alt yapı takımında futbol oynuyor.


Yunusemre Belediyespor ’da futbol alt yapı antrenörlüğü yapan baba Serkan Gaşi  ” Kendim yıllarca profesyonel futbol oynadım. Kızımız ve oğlumuzun sporu seçmesi ailece bizleri çok mutlu etti. Yunusemre Belediyespor ’da spor yapmaktan da çok mutlulular. İnşallah bu yolda ilerler. ”dedi.

Sporcu babanın sporcu çocukları Semine Nisa ve Abdurrahman Gaşi kardeşler de hedeflerinin branşlarında başarılı bir sporcu olarak spor hayatını devam ettirmek olduklarını; Yunusemre Belediyespor Kulübünde olmaktan çok memnun ve spor yapmaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler.



 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.