YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ 

1

SPOR 16.09.2020 10:30:24 9473 0
YUNUSEMRELİ KARDEŞLERİN SPOR SEVGİSİ 

 

Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları Erkan ve Nehir Uslu kardeşler spor sevgisiyle arkadaşlarına da örnek oluyorlar.

Yunusemre Belediyespor Kulübünde spor yapan Erkan ve Nehir Uslu geleceğin başarılı sporcuları olmak için çok çalışıyor. 7 yıldır 63 kg’da güreşen 18 yaşındaki Erkan Uslu, çalışmasının karşılığını 2019 yılında Manisa birincisi olarak aldı. Kardeşi 11 yaşındaki Nehir Uslu da 1 yıldır judo sporu yapıyor. Uslu kardeşler yaşıtlarına da spor yapma çağrısında bulunuyor. Kardeşler duygularını şu sözlerle anlatıyor; “Sağlıklı yaşıyoruz ve sporu çok seviyoruz. Spor hayat felsefemiz olmalı. Ailemizin desteği büyük. Antrenörlerimizin gözetiminde azimle çalışıyoruz. Hedefimiz milli takıma seçilmek ve uluslararası arenada ilimizi ve kulübümüzü temsil etmek” dedi.

 

Saadet Partisi Turgutlu’da Sahaya İndi: Hedef İktidar

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false
  • Pazar 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.