Yunusemreli Judocular Avrupa Kupası’ndan Madalyayla Döndü

Kocaeli’de düzenlenen Yıldızlar Avrupa Judo Kupası’nda Yunusemre Belediyespor’dan Yağız Duman gümüş, Elif Şanıer ise bronz madalya kazandı.

SPOR 7.07.2025 14:57:39 150 0
Yunusemreli Judocular Avrupa Kupası’ndan Madalyayla Döndü

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Kocaeli'de düzenlenen Yıldızlar Avrupa Judo Kupası'nda iki madalya kazanarak Manisa'nın ve Türkiye'nin gururu oldu. Avrupa Judo Birliği ve Türkiye Judo Federasyonu tarafından 16 ülkeden 459 sporcunun katılımıyla Kocaeli'de düzenlenen Avrupa Judo Kupası'nda Yunusemre Belediyespor rüzgarı esti. Müsabakalarda ter döken Mavi-Beyazlı kulübün judocularından Yağız Duman 34 kiloda gümüş madalya kazanırken, Elif Şanıer de 40 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu. Gösterdikleri üstün performansla Manisa'nın gururu olan sporculara madalyalarını Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz takdim etti. Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik yaptığı açıklamada, altyapıdan yetiştirdikleri sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız Yağız ve Elif ile onları eğitip bu günlere getiren milli takım antrenörümüz Derya Çidem'i tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Manisalı Minik Tekvandoculardan 9 Madalya Birden

Kışla Mahallesi’nde “Yuntdağ Dayanışma Günü”ne Yoğun İlgi

Manisa Büyükşehir’den Akhisar ve Turgutlu’ya Asfalt Yatırımı

Milli Futbolcumuz Osman Kahraman U18 Kadrosunda

CHP’li Tahmilci: “Gazze’deki Zulme Sessiz Kalmak Vicdana Sığmaz”

Akhisar Ülkü Ocakları’ndan Birlik ve Beraberlik Programı

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Eylem Planı Denetimleri Başladı

Turgutlu’da Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Tepe Konseriyle Taçlanacak

  • Pazar 35.7 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.6 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Salı 31 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.