Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNUSEMREDEN BASKETBOLA DAVET

1

SPOR 16.04.2021 11:11:19 1409 0
YUNUSEMREDEN BASKETBOLA DAVET





11 spor branşı ile hizmetlerini tüm pandemi kurallarına uyarak  devam ettiren Yunusemre Belediyespor Kulübü  kız basketbol takımına alt yapıda sporcu kaydı yapılacak.

Yunusemre Belediyespor basketbol takımı antrenörü Yasemin   Sencir kız basketbol takımının Çok Amaçlı ve Atatürk Spor Salonunda  tüm hijyen kurallarına uyarak çalışmalara devam edildiğini  ve belirli sayıda kız sporcu alınacağını ifade ederek,
'Yunusemre Belediyespor Kulübü alt yapı basketbol takımı olarak yeniden yapılanma sürecine girdik. Bunun için alt yapı kız basketbol takımımız için 2015-2011 doğumlu sınırlı sayıda sporcu kayıt edeceğiz. Kayıtlar için velilerimizi Çok Amaçlı ve Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz.
Bizlere çalışmalarımızda her türlü desteği veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e çok teşekkür ederim. İnşallah geleceğin şampiyon badmintoncularını yetiştirmeye devam edeceğiz.  'dedi.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: yunusemreden-basketbola-davet
  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.