YUNUSEMRE’DE YÜZÜNCÜ YIL COŞKUSU

Yunusemre Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını dolu dolu kutlayacak.

MANİSA- İLÇELER 28.08.2022 13:27:00 1500 0
YUNUSEMRE’DE YÜZÜNCÜ YIL COŞKUSU

 

Yunusemre Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını dolu dolu kutlayacak. Yapılacak olan etkinlikler kapsamında pop müziğin önemli isimlerinden Mustafa Ceceli ve Derya Uluğ, verecekleri konserlerle Manisalılar’a  zafer coşkusu yaşatacak.

 

Yunusemre’de yaşayan vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını coşkuyla kutlayacak. Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli 30 Ağustos Salı akşamı 20.30’da Forum Magnesia AVM arkasındaki etkinlik alanında hayranlarıyla buluşacak. Pop müziğin bir başka güçlü sesi Derya Uluğ ise 31 Ağustos Çarşamba akşamı 20.30’da aynı yerde sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ı konserleri izlemek üzere etkinlik alanına davet etti. 

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE’ YÜZÜNCÜ COŞKUSU
  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.