YUNUSEMRE’DE YÜZÜNCÜ YIL COŞKUSU

Yunusemre Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını dolu dolu kutlayacak.

MANİSA- İLÇELER 28.08.2022 13:27:00 1456 0
YUNUSEMRE’DE YÜZÜNCÜ YIL COŞKUSU

 

Yunusemre Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını dolu dolu kutlayacak. Yapılacak olan etkinlikler kapsamında pop müziğin önemli isimlerinden Mustafa Ceceli ve Derya Uluğ, verecekleri konserlerle Manisalılar’a  zafer coşkusu yaşatacak.

 

Yunusemre’de yaşayan vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını coşkuyla kutlayacak. Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli 30 Ağustos Salı akşamı 20.30’da Forum Magnesia AVM arkasındaki etkinlik alanında hayranlarıyla buluşacak. Pop müziğin bir başka güçlü sesi Derya Uluğ ise 31 Ağustos Çarşamba akşamı 20.30’da aynı yerde sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ı konserleri izlemek üzere etkinlik alanına davet etti. 

Gelecek Partisi’nden Turgutlu Ovası’ndaki Hayvan Dramına Tepki

‘Adımla Manisa’ ile Sağlıklı Yaşam ve Ödüller Bir Arada Spot:

Manisa’da Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Manisa FK Kupada 3. Tura Yükseldi

MAGİD’ten Başkan Dutlulu’ya Ziyaret

MCBÜ’de Öğrencilere Manisakart Kolaylığı

Muradiye Yolu’ndaki Palet Fabrikasında Korkutan Yangın

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE’ YÜZÜNCÜ COŞKUSU
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.