YUNUSEMRE'DE VALORANT HEYECANI SONA ERDİ

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor'un katkılarıyla düzenlenen E-Spor Valorant Gençlik Turnuvası, yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 29.05.2023 14:45:00 1740 0
YUNUSEMRE

 

 

 

 

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor tarafından organize edilen E-Spor Valorant Gençlik Turnuvası'nda dereceye giren takımlar belli oldu. 115 sporcunun katıldığı turnuva sonunda Mamacıta birinci, Sana Söz ikinci, Osmancalı Muhtarlığı üçüncü oldu. AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çiçek, yoğun ilgiye sahne olan turnuvayı ziyaret ederek gençlere başarılar diledi. Turnuvada dereceye giren takımlara belirlenen ödüller ise önümüzdeki günlerde Yunusemre Belediyesi'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek.

 

Akhisar’da Yangınla Mücadele Sürüyor: Başkan Kayserili Sahada

YUNUSEMRE'NİN U17'LERİ MANİSA'YI GURURLANDIRDI

Manisa ve Turgutlu'da Kaçakçılık Operasyonu: Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Turgutlu Belediye Meclisi 1 Temmuz’da Toplanıyor

Manisa Büyükşehir İtfaiyesi 6 Aylık Dönemde 5 Bin Olaya Müdahale Etti

Manisa 45 Spor Kulübü’nden Judoda Büyük Başarı: 6 Madalya ile Döndüler

Manisa'da NARKO-ALAN Operasyonu

Başkan Sözcüer’den Yangın Mağdurlarına Destek Ziyareti

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE' VALORANT HEYECANI
  • Salı 36.8 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.