Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YUNUSEMRE’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin “Yüzüncü Yıla Yüz Proje” vaatleri arasında yer alan Yunusemre Uçurtma Şenliği, Ortaköy Mesire Alanında düzenlendi. Etkinliğe katılan 7-14 yaş arası çocuklar doyasıya eğlendi.

MANİSA- İLÇELER 5.08.2022 16:56:00 1482 0
YUNUSEMRE’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ

 

Yunusemre Belediyesi ve İHH Manisa İnsani Yardım Derneği el ele verdi, 7-14 yaş aralığındaki çocukları uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendirdi. Ortaköy Mesire Alanında düzenlenen etkinliğe yetim, parçalanmış aile ve mültecilerin çocukları katıldı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar eğlenceli programlarla keyifli vakit geçirdi.

Etkinliğin sonunda Yunusemre Belediyesi tarafından çocuklara uçurtma ve çanta hediye edildi. Düzenlenen programa dair açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, şu ifadelere yer verdi:

“İHH Manisa İnsani Yardım Derneğimiz ile el ele verdik, çocuklarımız bu şenlikte doyasıya eğlensin istedik. Bugün gerçekleştirdiğimiz program ile Ortaköy Mesire Alanımızda çocuklarımız uçurtma uçurdu, oyunlar oynadı, mutlu oldu. Bu çocuklarımızın yanında olmak bizim için bir gurur kaynağı. Şenliğimize katılarak doyasıya vakit geçiren her bir çocuğumuzun gözlerinden öpüyorum” dedi.  


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE’ UÇURTMA ŞENLİĞİ
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.