Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

YUNUSEMRE'DE TEFBİS SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemini (TEFBİS) modülünün kullanımına dair bilgilendirme semineri düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 1.12.2022 12:21:00 1333 0
YUNUSEMRE

 

 

 

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul aile birliği başkanları ile işbirliği içinde yapılacak çalışmaların görüşülmesi,  Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemini (TEFBİS) modülünün kullanımına dair bilgilendirme semineri düzenlendi.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul aile birliği başkanları ile işbirliği içinde yapılacak çalışmaların görüşülmesi, TEFBİS modülünün kullanımına dair bilgilendirme semineri Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın başkanlığında Halit görgülü Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminere, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer, Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul İdarecileri katıldı.

“TALEPLERİMİZİ İLETTİK”
Seminerde konuşan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş,
“Okul aile birliği başkanlarımıza ve okul müdürü yardımcılarımıza okullardaki harcamalar ile ilgili okulların mevcut eğitim öğretimle geleceğe dair yapılacak işlerin planlanması yönünde okul aile birliği başkanlarımızla ve okul idarecilerimizle toplantı yaptık. Okul aile başkanlarımızdan özellikle okullarda ki eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmalarını, okullardaki kütüphanelere kitap kazandırmalarını ve diğer velilerle olan okulla olan iş birliği yönünde olanlardan taleplerimizi ilettik.” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul İdarecileri seminerin verimli  geçtiğini belirtti ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer'e teşekkür etti.

Seminer soru-cevap  ve öneri kısmı sona erdi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.