Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE’DE CUMHURİYET DEMOKRASİ VE MEDYA PANELİ

Yunusemre Belediyesi, Anadolu Yayıncılar Derneği ile birlikte 29 Ekim Cumartesi günü “Cumhuriyet Demokrasi ve Medya Paneli” düzenleyecek.

MANİSA- İLÇELER 25.10.2022 16:11:00 1185 0
YUNUSEMRE’DE CUMHURİYET DEMOKRASİ VE MEDYA PANELİ

Yunusemre Belediyesi, Anadolu Yayıncılar Derneği ile birlikte 29 Ekim Cumartesi günü “Cumhuriyet Demokrasi ve Medya Paneli” düzenleyecek. Akşam Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı’nın moderatörlüğünü üstleneceği panelde, deneyimli gazeteciler demokrasi ve medyayı masaya yatıracak.

 

Yunusemre Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Anadolu Yayıncılar Derneği ortaklığıyla Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda, “Cumhuriyet Demokrasi ve Medya Paneli” düzenlenecek. Saat 15.00’da başlayacak panelin moderatörlüğünü Akşam Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı yaparken; Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı, demokrasi ve medyayı tartışacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 29 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek panele Manisalılar’ı davet etti. 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.