Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YUNUSEMRE'DE BASKETBOL SEVGİSİ BÜYÜYOR

Yaz spor okulunu 15 branşta sürdüren Yunusemre Belediyespor'un basketbol kursları renkli ve keyifli geçiyor.

MANİSA- İLÇELER 22.07.2022 15:25:00 1166 0
YUNUSEMRE


 

Manisa'da spor altyapısına önem veren Yunusemre Belediyespor'da yaz spor okulları kapsamında açılan basketbol kursları tüm hızıyla devam ediyor. 9 - 15 yaş grubunda kız ve erkek olmak üzere iki ayrı grupta haftanın iki günü yapılan kurslar, teorik ve pratik eğitimlerle hem tempolu hem de eğlenceli anlara sahne oluyor. Yaz sonuna kadar sürecek kurslar sonunda seçilecek yetenekli sporcuların kulübün basketbol altyapısına kazandırılacağı kaydedildi. Çocuk ve gençlerin antrenmanlarını ziyaret eden Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, Sportif Direktör Sedat Öngider, sporcu ve antrenörlere destek mesajı verdi. Sporu tabana yayarak çocuk ve gençlerin yanında olduklarını, topluma zihnen, bedenen ve ahlaki yönden iyi bireylerin yetiştirilmesini destekleyen bir vizyonla hareket ettiklerini belirten Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.