Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNUSEMREDE TEK HEDEF, 3 PUAN

1

SPOR 15.11.2019 14:44:58 1566 0
YUNUSEMREDE  TEK HEDEF, 3 PUAN

Yunusemre Belediyespor Spor Toto  Bal 8.grupta 9.haftada Sökespor’a misafir olacak. Mavi beyazlılarda hedef zorlu maçtan 3 puan alarak zirve iddiasını sürdürmek olacak.

 

Yunusemre Belediyespor  Spor toto Bal’da Ligin 9.haftasında deplasmanda Sökespor’a Söke İlçe Stadı’nda misafir olacak. Pazar günü saat 14.00 ‘da oynanacak olan maçta Yunusemre Belediyespor’ da zirve iddiası için hedef 3 puan olacak.

 

Bu maç öncesinde Sökespor ligde 15 puan ve averajla beşinci sırada yer alırken, Yunusemre Belediyespor ise 17 puan ile 2.sırada yer alıyor.

 

Yunusemre Belediyespor teknik sorumlusu Serol Emlek, Sökespor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek,  zirve iddiasını sürdürmek için ligde içeride ve dışarıda oynayacakları tüm maçlarda 3 puana talip olduklarını ifade ederek, zorlu Sökespor  deplasmanında da maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını ifade etti.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: yunusemrede-tek-hedef-3-puan
  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.