Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNUSEMREDE OKUL MÜDÜRLERİNE SEMİNER

0

MANİSA- EĞİTİM 3.02.2022 11:14:11 1855 0
YUNUSEMREDE OKUL MÜDÜRLERİNE SEMİNER

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli  okul müdürlerine Yunusemre Çağatay Uluçay İlkokulu Konferans Salonunda protokol kuralları eğitim semineri verildi. Eğitim seminerine Yunusemre’de  okul müdürleri katıldı. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş protokol kuralları eğitim seminerinin önemine  vurgu yaptı  ve şöyle dedi;
“Yunusemre ilçemizde  görevli  okul müdürlerimize protokol kuralları eğitim semineri verildi. Eğitim İl Milli Eğitim  Müfettişleri Koordinatörü Sadık Şahin tarafından verildi.
Yunusemre ilçemizde okullarımızda görevli okul müdürlerimize  sosyal  hayatta ve iş ortamında  protokolün yeri ve önemi konusunda farkındalık sağlamak, iş dünyasında  ve  sosyal hayatta kullanılan  protokol  bilgileri konusunda bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla bu  eğitimi gerçekleştirdik. Eğitimimiz 4 saat sürdü ve eğitim sonunda  Eğitime katılanlara Seminer Belgesi verildi”


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.