YUNUSEMRE, MİDİ VOLEYBOLDA GALİBİYET İLE BAŞLADI (3-0)

Yunusemre Belediyespor Midi Kız Voleybol Takımı, sezonun ilk haftasında konuk ettiği Seramiksanspor'u set vermeden mağlup etti.

MANİSA- İLÇELER 30.12.2022 00:29:00 2102 0
YUNUSEMRE, MİDİ VOLEYBOLDA GALİBİYET İLE BAŞLADI (3-0)

 

 

 

Yunusemre Belediyespor Midi Kız Voleybol Takımı, sezonun ilk haftasında konuk ettiği Seramiksanspor'u set vermeden mağlup etti.

Manisa Midi Kızlar Voleybol Ligi'nde heyecan başladı. Ligde mücadele eden Yunusemre Belediyespor Midi Kız Voleybol Takımı, ilk maçında Turgutlu temsilcisi Seramiksan'ı konuk etti. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakaya Ela Arslan, Beren Taşkıran, Elçin Fütman, Ecrin Bulut, Ceren Çınar ve Fethiye Nur Yavaş ilk 6'sıyla çıkan Mavi Beyazlılar, etkili ve güzel bir oyunla ilk seti 25-12, ikinci seti 25-23, üçüncü seti de 25-16 alarak maçı 3-0 kazandı. Yunusemre Belediyespor Voleybol Antrenörü Seda Çarıkçı, tüm oyuncuları tebrik ederek, yeni yıla galibiyetle girdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

İzmir’de “Yeşil Vatan Seferberliği”yle 115 Bin Fidan Toprakla Buluştu

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan Sert Çıkış: “Bakan İstifa Etmelidir!”

“Fikrim Gelecek” Hackathonu’nda Manisa’ya Birincilik Geldi

İlhan Berk Şiir Ödülü Oğulcan Kütük’ün Oldu

MCBÜ’lü Judocu Hilal Öztürk’ten Altın Zafer

Fatih Mahallesi Dönüşüyor: Dutlulu Vatandaşlarla Buluştu

6.8’LİK DEPREMDE NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ UYGULAMALI ÖĞRENDİLER

Manisa’da Çevre Denetimlerinde 132 Milyon TL Ceza

  • Perşembe 18 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.3 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.4 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.