Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE İLE GÜNEŞ TUTULMASINI İZLEME FIRSATI BULDULAR

Yunusemreli öğrenciler, Yunus Emre Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Parçalı Güneş Tutulmasını gözlemleme fırsatı buldu

VEFAT 26.10.2022 14:50:00 1454 0
YUNUSEMRE İLE GÜNEŞ TUTULMASINI İZLEME FIRSATI BULDULAR


 

Yunusemreli öğrenciler, Yunus Emre Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Parçalı Güneş Tutulmasını gözlemleme fırsatı buldu.   

 

“Gelecek Nesiller İçin” sloganıyla yola çıkan Yunusemre Belediyesi, T3 Vakfı TÜBİTAK ortaklığıyla bilimsel alanda öğrencilere yönelik etkinlikler düzenliyor.  İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin katıldığı etkinlik kapsamında Yunus Emre Kültür Parkı’nda gözlem etkinliği yapıldı. Parçalı Güneş Tutulmasını izleyen  öğrenciler, atık malzemelerle robot yaptı. Öğrenciler, kelebeklerin yaşam döngüsünü de inceleyerek, güneş tacı ile gezegenleri öğrendi. Etkinliğe katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, onlarla sohbet etti. Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin teknolojiye ulaşmasını sağlamak, bilim ve teknolojiyle buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen bu tür çalışmalar oldukça önemli. Bilim Yunusemre olarak Kültür Parkı’nda düzenlediğimiz gözlem etkinliği ile çocuklarımız hem öğrendiler, hem de eğlendiler. Bu tür etkinlikler yapmaya belediye olarak devam edeceğiz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.