Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YUNUSEMRE HALK EĞİTİMDEN DEPREMZEDELERE UYKU TULUMU

Manisa’da Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, soğuk havaların etkili olduğu deprem bölgesindeki depremzedeler için uyku tulumu dikiyor.

MANİSA- EĞİTİM 15.02.2023 00:00:00 826 0
YUNUSEMRE HALK EĞİTİMDEN DEPREMZEDELERE UYKU TULUMU

 

 

 

 

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından hemen işe koyuldu. Depremzedelere destek olmak ve onları soğuk havalarda ısıtmak amacıyla uyku tulumu üretimi gerçekleştiriyor. Giyim bölümü kurs öğreticileri ve kursiyerler el ele vererek uyku tulumları dikiyor. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yapılan çalışmaları inceledi. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz’dan bilgi aldı.

Dikici, emeği geçen herkese teşekkür etti. Dikici, “Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Gerçekten yıkıcı bir depremle karşı karşıyayız. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni hızlı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle depremin ilk gününden itibaren Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hem gönüllü arkadaşlarımızla hem de meslek liselerimizin mutfaklarıyla deprem bölgesindeydik. Ardından Halk Eğitim Merkezlerimizi uyku tulumu üretmeye başladı. İlimizde 6 tane halk eğitim merkezimiz hem öğretmenlerimizin desteğiyle hem kursiyerlerimizin gayretleriyle uyku tulumu üretiyor. Bizde bu uyku tulumlarını deprem bölgesinde ihtiyacı olan illere bakanlığımızla koordineli bir şekilde ulaştırıyoruz. Ben bu anlamda çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Yunusemre HEM olarak günde 50 adet uyku tulumu ürettiklerini ifade ederek, üretilen ilk partinin depremzedeler için yola çıktığını açıkladı.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.