YUNUSEMRE BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU!..5-3

Yunusemre Belediyespor, Yalova'da düzenlenen U17 Türkiye Futbol Şampiyonası finalinde karşılaştığı Ankara ekibi Polatlı Gençlergücü'nü penaltılarda 5-3 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

MANİSA -SPOR 30.07.2025 22:51:00 1339 0
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU!..5-3

 

 

 

Yunusemre Belediyespor, futbol altyapısında tarihi bir başarıya imza attı. Yalova'da düzenlenen U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 4'lü Finalleri'nde mücadele eden Yunusemreli gençler, final müsabakasında Ankara ekibi Polatlı Gençlergücü'nü normal süresi 1-1 biten müsabakada penaltılarda 4-2, toplam skorda 5-3 yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanan zorlu müsabakayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Gürtunca, Haydar İzci, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, yöneticiler, kurum müdürleri ve çok sayıda taraftar izledi. Maç boyunca büyük heyecan yaşayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, şampiyonluğu yönetim, teknik heyet ve futbolcularla kutladı. Takıma şampiyonluk kupasını ve altın madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri ile birlikte takdim eden Başkan Balaban yaptığı konuşmada, "Gençlerimiz azimle, inançla ve takım ruhuyla büyük bir başarıya imza attı. Yunusemre Belediyesporumuz, Futbol U17 Türkiye şampiyonu oldu. Yunusemre’mizin adını gururla finale taşıyan ve kupayla taçlandıran tüm sporcularımızı, teknik ekibimizi, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanımızı ve yönetim kurulumuzu, spordan sorumlu başkan yardımcımızı ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. 220 takım arasında zirveye çıkan bu başarı, daha sportif bir Yunusemre hedefimizin en güzel göstergelerindendir. Yunusemre Belediyesporumuz hepimizi gururlandırmıştır. Sporun birleştirici ve umut veren gücüne olan inancımızla, amatör spora verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz." dedi.

Gördes’te Çam Fıstığı Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Akhisar ve Ahmetli’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Irlamaz ve Selvilitepe’nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Arınç’tan Alaşehir Esnaf Kefalete Ziyaret

Gaziler ve Şehit Yakınları Çanakkale’yi Gezdi

Karaali’de Servis Krizi: Yeni Taşınan Aile Eğitim Mağduriyetini Dile Getirdi

Don Afetinden Zarar Gören Çiftçilere Destekleme Müjdesi

Saruhanlı’da Elektrik Direği Demirlerini Çalan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

  • Pazartesi 29.3 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.