Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE'NİN GÜREŞÇİ KARDEŞLERİ KEREM KAMAL'I ÖRNEK ALIYOR

0

SPOR 28.01.2022 14:37:44 1440 0
YUNUSEMRE

 

 

Yunusemre Belediyespor'da altyapıdan keşfedilen yeni güreşçiler şimdiden sivrilmeye başladı. Minderde büyük başarılara odaklanan Mavi Beyazlılar, yetenekleriyle dikkat çeken iki kardeşi Türk güreşine kazandırmaya hazırlanıyor. 2011 doğumlu Hakim Beytullah Kalay ile 2013 doğumlu Muhammed Ali Kalay, bu yıl katılacakları resmi müsabakalardan madalya kazanmayı hedefliyor. İki kardeş de Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak gururumuz olan, son olarak Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden Manisalı güreşçi Kerem Kamal gibi başarılı olmak istediklerini söyledi. 'Kerem ağabeyimizin izinden gidiyoruz' diyen iki kardeş, 'Onun gibi çok disiplinli çalışarak tarihi başarıları ülkemize kazandırmayı istiyor ve hayal ediyoruz' dedi.

Yunusemre Belediyespor Antrenörleri Ömer Rona ve Murat Bozkurt da iki kardeşin Kerem Kamal gibi çok yetenekli olduğunu ifade ederek, yapılacak sistemli çalışmalarla hedefe ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.