YUNUSEMRE KUŞ PAZARI’NA YOĞUN İLGİ

0

MANİSA- İLÇELER 14.02.2022 09:32:52 1546 0
YUNUSEMRE KUŞ PAZARI’NA YOĞUN İLGİ


Yunus Emre Millet Çarşısı 2. katta kurulan muhabbet, papağan, kanarya, güvercin türleri ile yem, kafes, mama ve ilaç çeşitlerinin yer aldığı Kuş Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ile birlikte pazarı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
HER PAZAR KURULACAK
Kuş Pazarının pazar günleri kurulacağını belirten Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Birçok kuş türü ile yem, kafes, mama ve ilaç çeşitlerinin yer aldığı Kuş Pazarını Yunus Emre Millet Çarşısının 2. katında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlk hafta olmasına rağmen vatandaşların ilgisi fazla. Bundan sonra her pazar günü burada Kuş Pazarı açacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz” dedi. Başkan Çerçi, pazarı gezen 7 yaşındaki Meryem Yıldız’a muhabbet kuşu ve kafes hediye etti. Manisa Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Sevenler Dayanışma Derneği yöneticileri de katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye plaket takdim etti.




 

Manisa Medya Akademisi Yerel Basının Dijital Dönüşüm Merkezi Olacak

Turgutlu’da ‘Kış Konseri’ Sanatseverlere Unutulmaz Gece Sunacak

Manisa’da Motosiklet Denetimlerinde 2 Milyon TL’yi Aşan Ceza Kesildi

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.