Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE GELECEĞİN MİLLİ HENTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

0

SPOR 19.01.2022 17:49:53 1338 0
YUNUSEMRE GELECEĞİN MİLLİ HENTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

Yunusemre Belediyespor, altyapıda okullarda tarama yaparak çok sayıda öğrenciyi sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl hentbolda yeni bir oluşum içerisine giren Mavi Beyazlılar, Cemal Ergün Ortaokulu ile iş birliği yaparak küçük kız hentbol takımını kurdu. Çalışmalarını Başantrenör Vedat Öcal ve Yardımcı Antrenör Alper Akay yönetiminde sürdüren Yunusemre Belediyespor, bu sezon tüm kupaları toplamak istiyor. Mavi Beyazlılar, yeni sezonun başlamasını heyecanla beklerken, bol bol hazırlık maçı yaparak da maç tecrübesi kazanıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başantrenör Vedat Öcal, 9 - 11 yaş kategorisinde çok sayıda yetenekli sporcuyu altyapıya kazandırdıklarını söyledi. Öncelikli hedeflerinin ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu ifade eden Öcal, 'Pandemi nedeniyle verilen ara sonrası salonlara güzel bir dönüş yaptık. Okulların açıldığı günden itibaren Cemal Ergün Ortaokulu ile iş birliği yaparak çok yetenekli öğrencileri bünyemize kattık. Çocuklarımızı ahlaklı bireyler olarak yetiştirip onları milli takıma kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Şu anda küçük kız takımımızın gidişatından çok memnunuz. İçlerinde milli takıma gidebilecek sporcular var. Bu yıl katılacağımız turnuvalarda kupa kazanmayı hedefliyoruz. Bizlere destek veren Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, Kulüp Başkanımız Arif Alkan, Cemal Ergün Ortaokulu idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.' dedi.




Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.