YUNUSEMRE’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

0

BÖLGE 17.09.2020 17:02:42 3840 0
YUNUSEMRE’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

 

Bozulan ve ihtiyaç duyulan yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren Yunusemre Belediyesi, ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

İlçede yaptığı yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran Yunusemre Belediyesi, bozulan ve ihtiyaç duyulan yollara kilitli parke taşı döşüyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Muradiye, Barbaros, Yeni Mahalle, Keçiliköy ve 50. Yıl mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması yaptı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçede parke taşı döşeme çalışmalarımıza geçtiğimiz aylarda başlamıştık. Belirli bir program dahilinde hedeflediğimiz çalışmalarımızı ekiplerimiz sürdürüyor. İhtiyaç dahilinde belirli yerlerde çalışmalarımız aralıksız sürecek”dedi.


 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.