Yunusemre’de Kadrolu İşçilere Enflasyon Farkı Oranında İyileştirme Yapıldı

1

EKONOMİ 1.03.2021 21:21:55 1694 0
Yunusemre’de Kadrolu İşçilere Enflasyon Farkı Oranında İyileştirme Yapıldı

Yunusemre Belediyesi, yetkili sendika olan Hizmet-İş ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında kadrolu işçilerin 2021 yılı için enflasyon farkı oranında iyileştirme yapılırken; imza törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak ve Hizmet İş Sendikası İş yeri Temsilcisi Saim Burul katıldı.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak her zaman çalışanlarının haklarını gözettiklerini söyledi.

Başkan Çerçi, “Yunusemre yaklaşık 250 bin nüfusu ile Manisa’nın nüfusu en yoğun ilçesi. Vatandaşımızın güzel bir ilçede mutlu bir şekilde yaşaması için çalışıyoruz. Tabi burada en büyük emek çalışanlarımızın. Bu anlamda onları da gözetiyoruz. İyileştirmenin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Soma’da Sağlığın Simgesi: Dr. Ergün Gürbulak 23 Yıldır Görevde

Manisa’da Geçici Koruyucu Aile Modeli Tanıtıldı

Manisa’da 30 Bin Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi

Başkan Çetin Akın: Ergenekon Mahallesi’nin Sorunlarını Çözüyoruz

Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Okullarında Minik Yüzücülere Başarı Belgeleri

Yunusemre Belediyespor Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

Manisa Büyükşehir’den 13 Bin Ton Asfalt ve 55 Km Yol Çalışması

Ahmet Taşçı, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

  • Cuma 32.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.8 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 35.7 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.