Yunusemre Belediyesi’nden Otizmli Bireylere Doğa İle İç İçe Etkinlik

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Otizm Derneği işbirliğiyle Süreyya Tabiat Parkı’nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde otizmli bireyler ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

GÜNDEM 7.09.2025 16:32:29 272 0
Yunusemre Belediyesi’nden Otizmli Bireylere Doğa İle İç İçe Etkinlik

     (MHA)   Yunusemre Belediyesi ile Manisa Otizm Derneği işbirliği ile Süreyya Tabiat Parkı’nda otizmli bireylere yönelik doğayla iç içe kahvaltı etkinliği düzenlendi. Otizmli bireylerin ve ailelerinin keyifli vakit geçirebilmesi ve otizme yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Yunusemre Belediyesi ile Manisa Otizm Derneği birlikteliğinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Süreyya Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, belediye Sağlık İşleri Müdürü Birsen Öcal, Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör’ün yanı sıra çok sayıda aile katıldı. Başkan Yardımcısı Gürtunca, etkinlikte ailelere Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın selamlarını iletti. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör ise yaptığı konuşmasında, “Bizlere bu güzel günde destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Semih Balaban'a ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Manisa Kahveciler Odası’nda Baba Emanetini Devraldı

Mutlu ve Lalapaşa Dönüşüyor: İhale Tarihi 19 Şubat

Muğla'da Barınma Krizi: TOKİ'ye Acil Çağrı

Narkotik Şube’den sentetik ecza operasyonu: 2 tutuklama

Semih Hoca’dan öğrencilere buz pateni karne hediyesi

Manisa Dostlar Meclisi Bakkallar Odası adaylarını ağırladı

Yunusemre'de Asmacık Sosyal Tesisi açılışa hazır

Akhisar Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi'ne 6 kilometrelik altyapı

  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı
  • Pazar 0 ° / -7.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.