Yunusemre Belediyesi’nde TSE Denetimi: Hedef Kaliteli ve Çevreci Hizmet

İSO 9001 ve İSO 14001 belgelerine sahip Yunusemre Belediyesi, TSE Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yıllık denetimlerle hizmet kalitesini ve çevre duyarlılığını artırmayı hedefliyor. Başkan Semih Balaban, “Amacımız vatanda

GÜNDEM 23.07.2025 16:45:57 42 0
Yunusemre Belediyesi’nde TSE Denetimi: Hedef Kaliteli ve Çevreci Hizmet

Yunusemre Belediyesi, sahip olduğu İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeleri kapsamında, TSE Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıllık ara denetimlerle vatandaşlara daha kaliteli, sağlıklı ve çevreye duyarlı hizmet sunmayı hedefliyor. İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan Yunusemre Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yıllık ara denetim sürecini sürdürüyor. Vatandaşlara daha kaliteli ve çevreci hizmet sunulması amacıyla gerçekleştirilen denetimler, 24 Temmuz 2025 Perşembe gününe kadar devam edecek. TSE tarafından yapılan denetimler kapsamında belediye hizmetlerinin kalite ve çevre standartlarına uygun şekilde sürdürülebilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda, denetim süresi boyunca birim müdürlükleri ve ilgili personellerle çeşitli değerlendirmeler yapılıyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da TSE Ankara Bölge Müdürlüğü denetçilerini makamında ağırladı. Denetimlerin belediye açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Balaban, “Amacımız, Yunusemreli vatandaşlarımıza daha kaliteli, sağlıklı ve çevreye duyarlı hizmet sunmaktır” dedi. Ziyaretin ardından TSE denetçileri, belediyenin ilgili birimlerinde görevli personelle görüşmeler gerçekleştirerek denetim sürecine devam etti.

Turgutlu Ayvacık’ta 150 Dekarlık Alan Damla Sulamayla Hayat Buldu

Salihli Belediyesi’nden Basın Emekçilerine 24 Temmuz Jestı

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 3 Kilometrelik Sulama Kanalı Temizlendi

Yunusemre Belediyesi’nde TSE Denetimi: Hedef Kaliteli ve Çevreci Hizmet

CHP’li Başevirgen: “Türkiye Kıtlık Ekonomisine Girdi, Sofrada Et Yok, Meyve Lüks Oldu”

Manisa Merkeze 7 Yeni Sondaj: İçme Suyu Kapasitesi Artırıldı

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı, 4.500’den Fazla Sentetik Hap Ele Geçirildi

Akhisar’da Asfalt Mesaisi Sürüyor: Efendi Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Serimi

  • Perşembe 45.6 ° / 25.9 ° Güneşli
  • Cuma 42.6 ° / 24.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 42.4 ° / 19.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.