Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUS EMRE ŞAHİN, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

0

SPOR 2.02.2018 11:34:23 1440 0
YUNUS EMRE ŞAHİN, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Grandmedical Manisaspor’da 11 Şubat’ta yapılacak kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, eski basın sözcüsü Yunus Emre Şahin, başkanlığa resmen adaylığını açıklayacak. Şahin adaylığı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Grandmedical Manisaspor’u hak ettiği konuma getireceklerine belirten Şahin, ”Grandmedical Manisaspor’u kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıda yönetmek için yönetime talibiz. ”dedi.

 

KULÜBE GELİR GETİRİCİ KAYNAKLAR YARATACAĞIZ

Şahin” Kulübe gelir getirici kaynaklar oluşturulmak için her türlü girişimleri yapacağız. Kentin takımının tüm kenti kapsamasını istiyoruz. Her türlü kırgınlığı ve küskünlüğü bir kenara atarak kentin takımının hak ettiği yerlere gelmesi için gece gündüz çalışacağız. Belediyelerimizle ve Manisa’daki kurumlarla ortak projelere imza atarak kulübün kendi ayakları üzerine durmasını sağlayacağız. “dedi.

 

ŞEFFAF OLACAĞIZ

Göreve geldikleri günden itibaren yönetim olarak her konuda şeffaf olacaklarını ve hesap vereceklerini söyleyen Şahin ”Kulübümüzde ki her kuruş harcamanın ve her türlü hesabın şeffaf olmasını sağlayacağız. Bu konuda tüm Manisa’ya ekibimle söz veriyorum .”dedi

 

KURUMSALLAŞACAĞIZ

Şahin ” Bizler gelip geçiciyiz. Önemli olan bu kulübün tekrar ayağa kalkması ve zor günleri geride bırakması. Biz kendi üzerimize düşen her türlü sorumluluğu alarak yola çıktık. Öncelikli olarak yapılması gereken acil kodlu konuların çözümü gerekli. Bu konuda atacağımız en önemli adım da kulübün kurumsallaşması olacak. Kulübün en altından en üstüne kadar kulübü üreten bir konuma getireceğiz. Bu konuda ben ve tüm arkadaşlarım elini taşın altına sokacak. Gerekirse gece gündüz demeden çalışacağız. Yılların çınarı Grandmedical Manisaspor’u daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bizler bir kulüp nasıl kurumsallaşır? Nasıl kendi ayakları üzerinde durur? Nasıl halkla bütünleşir? Bunu ekip arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimizde göstermek için yönetime talibiz. Tüm Manisalıların desteğini bekliyoruz. ”diyerek sözlerini tamamladı.

Serkan KÜL

 

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.