Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Yılın Altın Kitap Ödülüne Manisalı O İsim Layık Görüldü

30 Nisan 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen, sanat ve edebiyat ödül gecesinde Manisalı Şair Aytekin Karapaça Yılın altın kitap ödülüne layık görüldü.

KÜLTÜR-SANAT 3.05.2023 13:03:00 3983 0
Yılın Altın Kitap Ödülüne Manisalı O İsim Layık Görüldü

 

 

 

30 Nisan 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen, sanat ve edebiyat ödül gecesinde Manisalı Şair Aytekin Karapaça Yılın altın kitap ödülüne layık görüldü.

Daha öncede Manisa'ya kazandırdığı ödüller ile tanınan aynı zamanda geçtiğimiz 2022 yılında imaj magazin tarafından yılın en iyi Şair ödülünü alan Aytekin karapaça, bu seferde Ömer Korkmaz gibi birbirinden ünlü isimlerin katılım sağladığı Sanat ve Edebiyat ödülü gecesinde yılın altın Kitap Ödülünü imaj medya magazin tarafından, Kral FM yönetim kurulu Başkanı Şahin Dokumacı'nın elinden aldı. Ödül gecesinin ilgi odağı olan Karapaça aynı zamanda yazdığı şiirler ile gönüllerde taht kurmasın'dan dolayı da Manisa'nın Nazım Hikmet'i olarak konuklar tarafından bağırlarına basıldı.

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Salı 34 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.