Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yıldızspor 45 FK’nın Afyon kampı başladı

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ikinci etap hazırlıkları için Afyon’a gitti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 31.08.2023 10:53:00 1399 0
Yıldızspor 45 FK’nın Afyon kampı başladı


 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ikinci etap hazırlıkları için Afyon’a gitti. Kırmızı-siyahlılar 7 Eylül Perşembe gününe kadar hazırlıklarına Afyon’da devam edecek. Manisa temsilcisi bu süreçte yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları oynayacak.  
 

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürecek olan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, teknik direktör Halit Alaca yönetiminde gerçekleşen antrenman ile ikinci etap çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın ilk bölümünde düz koşunun ardından ısınma hareketleri ikinci bölümünde ise dar alanda oyun yaparak günü tamamladı. 7 Eylül Perşembe gününe kadar çalışmalarına Afyon'da devam edecek Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, daha sonra Manisa’ya dönüş yapacak. Bölgesel Amatör Lig temsilcisi bu süreçte Afyon’da hazırlık maçları oynayacak. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Halit Alaca, ilk etabı Manisa’da yoğun geçirdiklerini ifade ederek, “Afyon kampında takımımızı oynayacağımız hazırlık maçlarıyla daha net bir şekilde görmüş olacağız. Kadromuzun şekil kazanması açısından bu maçlar önem taşıyacak. Eksiklerimizi giderme anlamında burası önemli. Kamplar, çok yoğun ve tempolu geçer. Hem mental hem de fiziksel olarak yoğun bir süreç olacak” şeklinde konuştu.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor Afyon kampı başladı
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.1 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.9 ° / 10.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.