Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YILDIZSPOR 45 FK’DA TANSU YANIK DÖNEMİ

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Alper Dirik’ten boşalan koltuğa Tansu Yanık’ı getirdiğini açıkladı

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 21.02.2024 14:15:00 1032 0
YILDIZSPOR 45 FK’DA TANSU YANIK DÖNEMİ

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Alper Dirik’ten boşalan koltuğa Tansu Yanık’ı getirdiğini açıkladı. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde yeni Teknik Direktör Tansu Yanık ile sözleşme imzalandı.
 

Yıldızspor Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Tansu Yanık oldu. İmza törenine Başkan Erhan Yıldız, İdari Koordinatör Bülent Gökkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yıldız katıldı. Başkan Erhan Yıldız, alınan sonuçların ardından değişimin kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, “Bölgesel Amatör Ligi’nin kalan haftalarında iyi sonuçlara imza atmak istiyoruz. Bu tür ayrılıklar futbolun içinde ne yazık ki oluyor. Alper hocamıza ve ekibine bir kez daha emekleri için teşekkür ederiz. Bu haftadan itibaren Tansu hocamız takımımızla birlikte İzmirspor maçı hazırlıklarına başladı. Tansu hocamız profesyonel liglerde ve Bal Ligi’nde görev yapmış bir isim. İnşallah bu değişim takımımıza olumlu yönde yansıyacaktır. Bu imza iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi. Öte yandan imzayı atan teknik direktör Tansu Yanık ise, hafta sonu oynayacakları İzmirspor maçıyla birlikte ligde çıkışa geçmek için çalışacaklarını belirterek, “Başkanımız Erhan Yıldız’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Beni çok iyi karşıladılar. Manisa’nın önemli kulüpleri arasında yer alan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü iyi yerlere taşımak istiyoruz” şekkinde konuştu.
 

TANSU YANIK KİMDİR?
 

Futbolculuk kariyerinde Manisa Futbol Kulübü, Ödemiş Belediyespor, Alaçatıspor, Manisaspor, Uşakspor, Petkimspor ve Beykozspor 1908 formaları giyen Tansu Yanık, teknik direktörlük kariyerinde ise Manisaspor’un altyapısının her yaş kategorisinde ve A Takımında, Yunusemre Belediyespor, Altay, Manisa Futbol Kulübü, Saruhanlı Belediyespor ve Göztepe kulüplerinde görev yaptı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR TANSU YANIK DÖNEMİ
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.