Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldızspor 45 FK Yemekte Bir Araya Geldi

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip, futbol takımı ve personel yemekte bir araya geldi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 26.01.2024 09:40:00 1053 0
Yıldızspor 45 FK Yemekte Bir Araya Geldi


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip, futbol takımı ve personel yemekte bir araya geldi.
 

Ligin ikinci yarısına evinde oynayacağı Emirdağspor maçı ile başlayacak Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, gerçekleştirdiği antrenmanın ardından yemekte bir araya geldi. Akşam yemeğine Başkan Erhan Yıldız, yöneticiler Yüksel Yıldız, Deniz Yılmaz, Koray Duymuş, teknik direktör Alper Dirik, antrenörler Deniz Evyapan ve Nusret Önder ile birlikte İdari Koordinatör Bülent Gökkaya katıldı. Takım kaptanı Aykut Eren, takıma yeni katılan isimlere yeniden hoş geldin dileklerini ileterek, “Pazar günü nasipse ligin ikinci yarısına başlıyoruz. Takımımıza gelenler gidenler oldu. Zirve ile aramızdaki puan farkı çok değil. Biz elimizden genlini fazlasını yapmaya hazırız. Emirdağspor maçına 3 puanla başlamak istiyoruz. Bizleri bu akşam yemekte ağırlayan Başkanımız Erhan Yıldız’a takım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Başkan Erhan Yıldız ise, “Güzel bir oluşum içine girdik. Sadece bu yılın değil önümüzdeki sezonun da planlaması için çalışıyoruz. Aramıza birbirinden değerli oyuncular dahil oldu. Takımımıza katacakları çok şey olacaktır. Bugüne kadar formamıza hizmet eden herkese bir kez daha teşekkür ederim. Ligin ikinci yarısında Yıldızspor’u yukarılara taşımak istiyoruz. Bunun başlangıcını Pazar günü oynayacağımız Emirdağspor karşılaşmasıyla başlatacağız” diye konuştu.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor Yemekte Araya Geldi
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.