Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Yıldızspor 45 FK sezonu Afyon’da açıyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yıldızspor 45 Futbol Kulübü 2023-2024 sezonunu Afyon deplasmanında açacak.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 9.10.2023 19:55:00 1137 0
Yıldızspor 45 FK sezonu Afyon’da açıyor

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yıldızspor 45 Futbol Kulübü 2023-2024 sezonunu Afyon deplasmanında açacak. Kırmızı-siyahlılar ligin ilk haftasında Emirdağspor ile karşılaşacak.  
 

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme şampiyonu olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilk kez mücadele etmeye hak kazanan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Pazar günü Afyon temsilcisi Emirdağspor ile karşılaşacak. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen kırmızı-siyahlılar, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi planlıyor. Teknik direktör Halit Alaca yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yıldızspor, hafta sonuna kadar hazırlıklarını Muradiye Spor Tesislerinde sürdürecek.  
 

HALİT ALACA: HAZIRLIKLARIMIZ 3 PUAN İÇİN
 

2023-2024 sezonuna galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Halit Alaca, “Artık yeni sezonu açıyoruz. Emirdağspor’da bizim gibi geçtiğimiz sezon Süper Amatör’den şampiyon olarak Bal Ligi’ne çıktılar. İyi mücadele edip, 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Aramıza yeni katılanlar oldu. Hazırlık sürecinde sakatlık yaşayan isimlerimiz vardı onlarda aramıza döndü. Lige 3 puanla başlamak en büyük dileğimiz. Yıldızspor olarak bu lige renk katacağımızı düşünüyorum. Hafta içi tüm hazırlıklarımızı 3 puan için yapacağız. Yeni sezonda sakatlıksız kazasız bir yıl yaşamak dileğiyle, tüm takımlara fair-play çerçevesinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor sezonu Afyon’ açıyor
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.