Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yıldızspor 45 FK farka koştu: 0-8

Süper Amatör Küme B Grubu’nun iddialı ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Turgutlu’da oynadığı Çepniderespor maçında farka koştu.

19.11.2022 18:26:00 968 0
Yıldızspor 45 FK farka koştu: 0-8

 

 

 

 

 

Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Çepniderespor ile deplasmanda oynadığı maçı 8-0 kazandı. Rakibi karşısında her iki yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı-siyahlıların gollerini Enes Varbil (3), Mert, İlker, Melih (P), Ahmet Öztürk ve Batuhan kaydetti. Turgutlu Çıkrıkçı Futbol Sahası’nda oynanan müsabakayı Manisa Yıldızspor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

 

Ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alan Yıldızspor, bu sonuçla puanını 15’e çıkarmanın coşkusunu yaşadı. Teknik direktör Serdar Yercan, yollarına kayıp yaşamadan devam ettiklerini ifade ederek, “Aynı ciddiyetle oynamaya devam ediyoruz. Çepniderespor karşısında kadro anlamında ufak bir revizyon yaptık. Her oyuncumun performans olarak hazır olmasını istiyorum. Ligimizde daha oynayacağımız maçlar var. Bu süreçte tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak. Galibiyet dolasıyla takımımı tebrik ediyorum. Bu müsabaka artık geride kaldı. Yeni bir haftayla yeni hedefimize kilitleneceğiz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor farka koştu: -
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.