Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

YILDIZSPOR 45 FK FARKA KOŞTU

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 16.haftada oynadığı Aşağı Çobanisa Belediyespor maçından 11-0’lık skorla galip ayrıldı.

MANİSA -SPOR 13.03.2023 00:00:00 1085 0
YILDIZSPOR 45 FK FARKA KOŞTU

 

 

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 16.haftada oynadığı Aşağı Çobanisa Belediyespor maçından 11-0’lık skorla galip ayrıldı. Aldığı farklı skorlarla rakiplerine gözdağı vermeye devam eden kırmızı-siyahlıların gollerini Emirhan Recep (4), Enes Varbil (2), Efe Yıldız, İlker Çeliker (P), Mert Yavuz, Enis Çelik ve Melih Şengüler kaydetti.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Süper Amatör’de şampiyonluğa koşuyor. Kırmızı-siyahlılar zayıf rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyip farka koştu.  Maça fırtına gibi giren Yıldızspor, 10. dakikada golcü oyuncusu Emirhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 3 dakika sonra ise sahneye çıkan Efe Yıldız, takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. 15.dakikada kaptan İlker’in penaltı golüyle farkı açan Yıldızspor,20.dakikada Mert Yavuz ve 38.dakikada Emirhan Recep’in golleriyle devreyi 5-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da rakibi karşısında hızını kesmeyen kırmızı-siyahlılar, Enes Varbil (2), Emirhan (2), Enis Çelik ve Melih Şengüler’in attığı gollerle müsabakayı 11-0 kazanmasını bildi. Maçın yıldızı 4 gol kaydeden Emirhan Recep oldu. Bu sonuçla puanını 39 yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, takipçileri Karaköyspor ve Nurlupınarspor’un golsüz berabere kalmasıyla farkı 4 puana çıkardı. Yıldızspor önümüzdeki hafta sonu zirveyi yakından ilgilendiren maçta 1965 Nurlupınarspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Serdar Yercan, haftayı karlı kapattıklarını belirterek, “Takipçilerimizin berabere kalmasıyla puan farkı 4’e çıktı. Kazanarak devam edeceğiz. Ligde kalan 2 haftayı 6 puanla kapatıp, Play-off’a morallik girmek istiyoruz. Sahada mücadele eden tüm oyuncularımı 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR FARKA KOŞTU
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.