Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YILDIZSPOR 45 FK ÇIKIŞ ARIYOR

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ‘BAY’ olarak geçireceği 11.haftada toparlanmak istiyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 8.12.2023 10:59:00 1300 0
YILDIZSPOR 45 FK ÇIKIŞ ARIYOR

 

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ‘BAY’ olarak geçireceği 11.haftada toparlanmak istiyor. 

 

Kırmızı-siyahlılar son 4 haftada 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 10 puan kaybetti. Pazar gününü maç oynamadan geçirecek Manisa ekibi, 12.haftada deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya gelecek.  
 

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup temsilcilerimizden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kötü gidişe 12.haftada oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçıyla ‘dur’ demek istiyor. Son 4 haftada galibiyet alamayan ve 3 puan hasreti çeken kırmızı-siyahlılar, Tire 2021 FK ve Bolvadin Termal maçlarından mağlup ayrılmış, Manisa 1965 Spor Kulübü ile Asarlıkspor maçlarından ise 1’er puanla ayrılmıştı. 11.haftaya 16 puanla 6.sırada giren Manisa ekibi, hafta sonunu ‘BAY’ takım olarak geçirecek. Oynadığı 10 maçtan 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Yıldızspor 45 FK, rakip kalelere 16 gol bırakırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün en skorer ismi ise 6 golle Oğuzhan Palaz oldu.
 

ALACA: TOPARLANACAĞIZ
 

Çarşamba ve Pazar üst üste maçlar oynadıklarını aktaran Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Halit Alaca, “Bu süreçte hem mental olarak yorulduk, hem de istediğimiz sonuçları almakta zorlandık. Hafta sonunu maç yapmadan geçireceğiz ve bu da bizim toparlanmamızı sağlayacak. Geride kalan 4 haftada kazanabileceğimiz maçlardan 3 puan çıkaramadık. Hakem kararları da tabi ki bu sürece etken oldu. Oyuncularımız birkaç gün yapacağı izin sonrası Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bu deplasmanda özümüze dönerek, yeni bir galibiyet serisi başlatmayı arzuluyoruz. Ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.