Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldızspor 2024'e galibiyetle başlamak istiyor

Bölgesel Amatör Ligi’nin son 7 haftasında umduğunu bulamayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni yılın ilk maçında sahasında karşılaşacağı Kütahya Özel İdarespor’u yenerek 2024 yılına moralli giriş yapmayı hedefliyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 7.01.2024 00:00:00 1003 0
Yıldızspor 2024


 

Bölgesel Amatör Ligi’nin son 7 haftasında umduğunu bulamayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni yılın ilk maçında sahasında karşılaşacağı Kütahya Özel İdarespor’u yenerek 2024 yılına moralli giriş yapmayı hedefliyor. 

Kırmızı-siyahlılar evinde oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılıp, devreyi galibiyetle tamamlamak istiyor.
 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi’nin 15.haftasında 7 Ocak Pazar günü sahasında oynayacağı Kütahya Özel İdarespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yılın son 7 haftasında beklentilerine karşılık bulamayan kırmızı-siyahlılar, 2024 yılına umutla bakarken, yeni yılın ilk maçında sahasında oynayacağı Kütahya Özel İdarespor’u mağlup ederek moralli bir başlangıç yapmak istiyor.
 

MAÇIN HAKEMİ ABDULKERİM YEŞER  
 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün, 7 Ocak Pazar günü saat 14:00’te sahasında oynayacağı Kütahya Özel İdarespor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. TFF’den yapılan açıklamaya göre mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Abdulkerim Yeşer yönetecek. Yeşer’in yardımcılığını Refik Erim ile Osman Güray Aksoy yapacak. Maçın 4.hakemi ise Umut Adnan Kolukısaoğlu.
 

ALPER DİRİK: KOLAY MAÇ YOK
 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Alper Dirik, ligde kolay maçın olmadığının altını çizerek, “Puan tablosuna bakıldığında bizim açımızdan çok rahat bir maç olarak görülse de işimizi sıkı tutmak zorundayız. 2024 Yılının ilk maçında galip gelip, devreyi mutlu tamamlamak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz çünkü çok ihtiyacımız var. Bu puanlar, bizi alt taraflardan yukarılara taşıyacaktır. O yüzden zor, keyifli, çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Taraftarlarımızı Pazar günü Muradiye’ye bekliyoruz” diye konuştu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.