Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yeşilay'dan Manisa Fk Sporcularına 'Bağımlılık' semineri

0

MANİSA -SPOR 16.03.2022 00:00:29 805 0
Yeşilay




Manisa Futbol Kulübü ile Yeşilay işbirliği kapsamında Akademi sporculara ‘Bağımlılıkla Mücadele’ semineri verildi. MASKİ Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Başkan Vekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Seyit Ali Özmen, A Takım futbolcusu Yiğit Kerem, Yeşilay Ege Koordinatörü Salih Fulcun, Yeşilay Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı, Akademi sporcuları, antrenörler ve Yeşilay gönüllüleri katıldı. Seminerde Yeşilay Formatörü ve Psikolojik Danışmanı Adem Yiğit, sporculara ve antrenörlerimize madde bağımlılığına yönelik mücadeleyle ilgili bilgiler aktardı.


Seminer sonunda konuşan Yeşilay Ege Koordinatörü Salih Fulcun, Yeşilay olarak Manisa Futbol Kulübü ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Daha önce Manisa Futbol Kulübü ile birlikte hayata geçirdiğimiz Yeşil Tribün projesi ülke genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Genel merkezimiz bu projenin diğer illerde de uygulanması için harekete geçti. Yeşilay’a olan desteklerinden dolayı Manisa Futbol Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.




Manisa Futbol Kulübü Başkan Vekili Engin Anlı ise, Yeşilay ile yapılan işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Biz sporcularımızdan Yeşilay’ın birer neferi olmalarını istiyoruz. Yeşil sahalarda Yeşilay’ın birer gönüllüsü olarak mücadele edeceğiz. Yakın zamanda hayata geçirdiğimiz Yeşil Tribün ile farkındalık yaratamaya başlamıştık. Sporcularımızın da yeşil sahada ve yakın çevrelerinde bağımlılıkla mücadeleye destek vermesini istiyoruz. Bu noktada hepiniz birer elçi ve Yeşilay’ın birer savaşçısısınız. Yeşilay’ın da takımımıza olan desteği bizleri çok mutlu ediyor. Yeşilay gönüllüleri Yeşil Tribün aracılığıyla kulübümüze önemli katkı sağlıyor. Bağımlılıkla mücadele ediyoruz ve ‘tek bağımlılığımız Manisa Futbol Kulübü’ diyerek mücadelede hep birlikte yer alıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Vekili Engin Anlı ve Yeşilay Ege Koordinatörü Salih Fulcun karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Seminer toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.