Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YEŞİL-BEYAZLI SPORCU BURSA’DAN MADALYAYLA DÖNDÜ

1

SPOR 19.07.2017 19:03:02 706 0
YEŞİL-BEYAZLI SPORCU BURSA’DAN MADALYAYLA DÖNDÜ

Bursa’da 14-16 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Trap&Skeet 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası gerçekleştirildi. Turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden genç sporcu Osman Ordu önemli bir başarıya imza attı. Ordu, turnuvada genç erkeklerde 3. olarak Manisa’ya madalyayla döndü. Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, turnuvaya Manisa’dan 5 sporcu katıldığını belirterek,” Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 2, Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü’nden de 3 sporcu ile turnuvada mücadele verdik. Bu anlamda turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Osman Ordu genç erkeklerde 3. oldu. Bunun yanı sıra Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü sporcumuz Ladin Sarıgül de genç bayanlarda 3. oldu. Manisa’mızı başarıyla temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.