Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YEREL MEDYADA REKLAMCILIK, DİGİTALLEŞME EĞİTİMİ

0

VEFAT 7.02.2022 20:06:19 1205 0
YEREL MEDYADA REKLAMCILIK, DİGİTALLEŞME EĞİTİMİ
Yunusemre Millet Çarşısı’nda gerçekleşen programda Manisa ilinde faaliyet gösteren gazete sahibi veya temsilcilerine Basın İlan Kurumu İletişim Müşaviri Cihat Zafer Demirel ve Basın İlan Kurumu İletişim Müdürü Türker Çeltik tarafından Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme Eğitimi verecek.
Eğitimin açılış konuşmasını yapan Basın İlan Kurumu Manisa Şube Başkanı İdris Cirit, “Yaklaşık iki asırdır Türkiye’de faaliyet gösteren yerel gazeteler, sanayi devrimiyle başlayan ve yıllar içinde kendini yenileyen devrim, yenileşme hareketlerine; hem yönetimsel organizasyon yapısı hem de gelişen piyasa koşulları açısından ayak uyduramamıştır. Bugün itibariyle yerel gazetelerin, ekonomik sorunlarının yanı sıra yetişmiş personel azlığı, teknolojik altyapı yetersizliği, mesleki ilke ve politikaların yıpranması, niteliksiz içerik üretimi, reklam potansiyelinin diğer mecralarına kayması gibi birçok yapısal sorunu bulunmaktadır. Son 10 yılda giderek yaygınlaşan internet ve ona bağlı gelişen teknolojiler, sadece gazeteyi değil, kendisi dışındaki bütün diğer mecraları da etkilemektedir. Bu kapsamda Manisa ilinde faaliyet gösteren gazete sahibi veya temsilcilerine Basın İlan Kurumu İletişim Müşaviri Cihat Zafer Demirel ve Basın İlan Kurumu İletişim Müdürü Türker Çeltik tarafından Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme Eğitimi verilecektir. Eğitim kapsamında dijitalleşme ve yeni medyada reklamcılık hakkında farkındalık oluşturması konusunda bilgi paylaşımı amaçlanmaktadır. Ayrıca eğitimde resmi ilan gelirlerinin yanı sıra, gazetelerin internet sitelerine daha çok reklam gelirinin nasıl sağlanacağı başta olmak üzere yerel medyanın gücü ve öneminin dijital mecranın avantajlarıyla birleştirilmesi ele alınmaktadır. Eğitimin sonunda Manisa Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Sayın Rıdvan Duran ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin onurlandıracağı eğitim sertifika merasim ile son bulacaktır.  Program sonunda Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran basınımız ile birlikte Yunusemre Belediyesi Yunus Park içerisinde yer alan İrfan Meclisi Salonunda  basın buluşması gerçekleştirecektir” diye konuştu.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.